Tiedostot

Palaa resurssit sivulle

Tässä osiossa käsitellään seuraavia aiheita:

Lisätietoa allekirjoitettujen tiedostojen käsittelystä on tämän käyttöohjeen Asiakirjojen allekirjoittaminen -kohdassa.

Tiedostojen jakaminen tiloissa ja chateissa

Voit liittää tietokoneeltasi tilan viesteihin, tehtäviin, allekirjoituspyyntöihin tai chat-viesteihin tiedostoja, joiden koko on enintään 60 Mt.

Tiedostot voi vetää ja pudottaa syöttökenttään. Alue, jolle tiedostot pudotetaan, osoitetaan katkoviivalla.

None

Tiedostot voi liittää myös napsauttamalla paperiliitinkuvaketta. Tilassa kuvake näkyy, kun hiiren osoitin on vastauspalkin kohdalla.

None

Chatissa paperiliitinkuvake näkyy aina vastauspalkissa.

None

Allekirjoituspyyntölomakkeessa on erillinen kenttä tiedostojen liittämistä varten. Allekirjoittajat allekirjoittavat nämä tiedostot, kun allekirjoituspyyntö on lähetetty.

None

Tiedostot voi liittää uuteen tehtävään tai allekirjoituspyyntöön myös jo olemassa olevasta viestistä tai tehtävästä. Vaihtoehdot avautuvat, kun napsautat kontekstivalikon kolmea pistettä.

None

Kun valitset tehtävän tai allekirjoituspyynnön edellä olevasta valikosta, sinun on määritettävä, haluatko luoda uuden tehtävän tai allekirjoituspyynnön valittuna olevaan tilaan vai uuteen tilaan.

None

Kun valitset tilan, tiedostot liitetään tehtävä- tai allekirjoituspyyntölomakkeeseen:

None

Tiedostojen näyttö

Viesteihin liitetyt tiedostot näkyvät pienoiskuvina.

None

Näet tiedoston koko nimen, koon ja latauskuvakkeen, kun viet hiiren osoittimen pienoiskuvan päälle.

None

Jos viestiä ei ole vielä lähetetty, myös tiedoston poistamisen mahdollistava Poista-kuvake näkyy, kun viet hiiren osoittimen pienoiskuvan päälle.

None

Allekirjoituspyynnöissä ja tehtävissä liitetyt tiedostot näkyvät luettelona.

None

Kun napsautat pienoiskuvaa tai luettelokohtaa, tiedoston esikatselu avautuu SignSpacessa.

None

Virustarkastus

SignSpace suorittaa virustarkastuksen kaikille liitetyille tiedostoille. Virustarkastus ei estä lähettämästä viestiä ja sen sisältämää tiedostoa.

Tiloissa näytetään vain ne tiedostot, jotka on jo tarkastettu. Voit avata tai ladata tiedoston vain, jos se on jo tarkastettu eikä siitä löydetty viruksia. Jos tiedostossa havaitaan virus, tiedoston pienoiskuva näyttää tältä.

None

Tiedoston luettelokohta näyttää tältä.

None

Tämä osoittaa vain, että tiedostossa oli virus. SignSpace on jo poistanut varsinaisen tiedoston turvallisesti, eikä se aiheuta vaaraa SignSpacen käyttäjille. Käyttäjät eivät voi ladata virusten saastuttamia tiedostoja. Allekirjoituspyyntö, jossa on viruksia sisältäviä tiedostoja, asetetaan pitoon, kunnes pyynnön omistaja päivittää liitetyt tiedostot.

Tiedostot-näkymä

Kaikki SignSpaceen liittämäsi tiedostot sekä tiloissa ja chateissa sinulle jaetut tiedostot näkyvät Tiedostot-näkymän Tiedostot-luettelossa.

None

Tiedostot luetellaan aikajärjestyksessä niin, että uusin on ylimpänä. Voit etsiä tiedostoja syöttämällä hakusanan hakukenttään ja painamalla Enter.

None

Kukin tiedosto näkyy omalla rivillään, paitsi samaan allekirjoituspyyntöön liitetyt useat tiedostot. Saman allekirjoituspyynnön tiedostot kootaan yhteen kansioon. Kansion nimenä on allekirjoituspyynnön nimi ja allekirjoituspyynnön luonnin päivämäärä.

Ennen allekirjoittamisen aloittamista ja allekirjoittamisen aikana ainoastaan alkuperäiset, allekirjoittamattomat tiedostot näkyvät Tiedostot-luettelossa. Kun kaikki allekirjoittajat ovat allekirjoittaneet tiedostot, pdf-tiedostojen allekirjoitetut tiedostot (ja muiden kuin pdf-asiakirjojen erilliset pdf-muotoiset allekirjoitussivut) tulevat näkyviin Tiedostot-luetteloon.

Toisen sarakkeen kuvakkeet osoittavat, että kaikki allekirjoittajat eivät ole allekirjoittaneet tiedostoja.

None

Kuvake muuttuu niiden tiedostojen kohdalla, jotka on jo allekirjoitettu.

None

Tiedoston lataus aloitetaan napsauttamalla tiedoston nimeä tai Lataa-painiketta. Jaettu-kuvaketta napsauttamalla pääset tilaan, jossa tiedosto sijaitsee. Jos sama tiedosto on jaettu useammassa kuin yhdessä tilassa, voit valita haluamasi tilan luettelosta:

None